<--! Google script -->
    


PØLSEVOGN|ISVOGN|POPCORN|SLUSHICE|LINKS|KONTAKT


Lej en Pølsevogn - så bliver det festen der huskes!!

Lej en pølsevogn hos Festvognen - FætterGuf - Vi sikrer at dit arrangement bliver husket!

Vi sælger ikke bare pølser - der er jo oplevelser det handler om og når vi dukker op med en pølsevogn så er det en oplevelse.... udover at vi serverer dejlige pølser og hotdogs.

Skal du holde fest, eller har du blot lyst til at invitere dine venner og familie til noget anderledes - så lej en Pølsevogn fra Festvognen FætterGuf - Du er sikker på en god oplevelse og glade gæster.

Vi stiller op med vores pølsevogne til både firma-arrangementer og private fester. Anledningen kunne f.eks. være: fødselsdag, salgsmesse, til natmad, konfirmation, reception, produktpræsentation, jubilæum, rejsegilde, bryllup, firmafest, julefrokoster, natmad, studenterfester - Har I festen, så har vi pølsevognen!

Vi kører ud med vores pølsevogne på hele Sjælland, Fyn og det meste af Jylland

Professionelle og smilende pølsemænd klarer serveringen i pølsevognen, mens du kan koncentrere dig om dine gæster. Med over 200 pølsevognsarrangementer om året, er du sikker på en professionel løsning hos Festvognen - lige fra tilbudsgivning til afviklingen af dit arrangement. Vi holder arrangementer for 20 til 10.000 personer med vores pølsevogne. Vi klarer også større arrangementer så er 1 Pølsevogn ikke er nok, stiller vi gerne op med 2, 3 eller flere pølsevogne.

Alle vores pølsemænd og pølsedamer har naturligvis hygiejnebevis - vores krav og jeres sikkerhed for professionel håndtering af betjening og pølser.

Lej en pølsevogn til din fest - fordi oplevelser huskes bedre!
 

 Lej en pølsevogn, slush-ice-, popcornmaskine eller et fadøls anlæg...
            

Altid med professionel pølsevognsbetjening af glade pølsemænd og damer


» Læs om pølsevognens historie her «
» Læs vores pølsevognsparlør her «
» Se vores slushice opskrifter her «


 Se kontrolrapporter og elite smily'er for alle vores pølsevogne her.

Lej en pølsevogn til din fest... så bliver det festen der huskes!!!

En pølsevogn når det skal være rigtig DANSK.

Vi kører med vores pølsevogne på hele sjælland, fyn og det meste af jylland

 


»Kontakt os og få et godt tilbud på leje af en pølsevogn«

Links til gode venner og samarbejdspartnere
www.festvognen.dk • www.vivaldis.dk www.rejsegilde.nu • www.tooncompany.dk • www.isvognen.dk www.thelin.dk www.fastshop.dk www.lej-en-polsevogn.dk www.bjarnespølser.dk www.hverdagogfest.dk www.thelin.dk Festvognen på Facebook www.gufs-polsevogne.dk www.lej-en-pølsevogn.dk www.ehlerts.dk
...
Changing LINKS
www.alexskaarup.dk/sitemap.htm

Lej en pølsevogn, udlejning af pølsevogne, pølsevogn til natmad, pølsevogn når festen skal huskes, pølsevogn til konfirmationer,
bryllup - pølsevognen er perfekt natmad, lej en pølsevogn vi kommer med tican pølser danmarks gladeste pølser, flot pølsevogn, glad pølsemand, pølsedrengene og pølsepiger, du kan få en hotdog meddethele eller en ristet pølse meddethele. Bjørns pølser eller den lokalepølsemand det er letlej at få en pølsevogn fra festvognen.dk vi kører fra slagelse til slangerup, odense, kolding, fredericia og hele fyn

Lej en Pølsevogn københavn

Lej en Pølsevogn Odense

Lej en pølsevogn roskilde

Lej en pølsevogn vejle

Lej en pølsevogn sjælland

Lej en pølsevogn Fyn

Lej en pølsevogn Jylland

Lej en pølsevogn Fredericia

Lej en pølsevogn Kolding