†bleskiver og Gløgg - Juleafslutning og julehygge


En Pølsevogn kan bruges til mange ting.....


I forbindelse med julen kan Festvognen også tilbyde at komme med Gløgg og æbleskiver til jeres julearrangement. Vi kan servere det direkte fra pølsevognen eller opstille en hyggelig æbleskivebar indendørs.

Se nedenstående stemningsbilleder.
Et anderledes julekort...

Her hos Fridthjof Film ved vi, at for at skille sig ud, skal man ikke gøre som alle de andre. Så i stedet for at sende den velkendte julekurv med vin til vores nære samarbejdspartnere, ville vi personligt ud og sige glædelig jul til alle - for vi samarbejder jo ikke kun med cheferne, men alle de ansatte. Indbegrebet af julehygge er jo glögg og æbleskiver, så det ville vi servere for alle og her kom Festvognen os til undsætning. Vi fik dekoreret en pølsevogn og installeret miniovne og glöggvarmer og julestemningen blev med stor succes spredt hos vores venner. Vi havde en rigtig god dag og kunne på ingen måde have klaret det uden Jørgens glade og professionelle hjælp.


Cecille, Fridthjof FilmNemt og let for jer - bare ring eller brug kontakt-formularen, så laver vi en aftale der passer jer.

Om rejsegildet er i Odense, København, Vejle, Kolding, …rhus, Roskilde, Næstved, Slagelse ja kort sagt Fyn, Sjælland, Jylland - så kommer vi gerne og skaber en god stemning til jeres rejsegilde.

Se kontrolrapporter og smily'er for alle vores pølsevogne her.Nemt og let for jer - bare ring eller brug kontakt-formularen, så laver vi en aftale der passer jer.

Om rejsegildet er i Odense, København, Vejle, Kolding, …rhus, Roskilde, Næstved, Slagelse ja kort sagt Fyn, Sjælland, Jylland - så kommer vi gerne og skaber en god stemning til jeres rejsegilde.send email til festvognen