Lej en pølsevogn hos Festvognen - FætterGuf - Vi sikrer at dit arrangement bliver husket!

Vi sælger ikke bare pølser - der er jo oplevelser det handler om og når vi dukker op med en pølsevogn så er det en oplevelse.... udover at vi serverer dejlige pølser og hotdogs.

Skal du holde fest, eller har du blot lyst til at invitere dine venner og familie til noget anderledes - så lej en Pølsevogn fra Festvognen FætterGuf - Du er sikker på en god oplevelse og glade gæster. Vores priser starter fra kr. 4.500,- og varierer alt efter hvor mange personer vi skal servere for. Kontakt os for at få et tilbud der passer til dit arrangement.

Vi stiller op med vores pølsevogne til både firma-arrangementer ogLej en pølsevogn - få et godt tilbudprivate fester. Anledningen kunnef.eks.være: fødselsdag, salgsmesse, til natmad, konfirmation, reception, produktpræsentation, jubilæum, rejsegilde, bryllup, firmafest, julefrokost, natmad, studenterfester - Har I festen, så har vi pølsevognen!

Lej en pølsevogn hos Festvognen - FætterGuf - Vi sikrer at dit arrangement bliver husket!

Professionelle og smilende pølsemænd klarer serveringen i pølsevognen, mens du kan koncentrere dig om dine gæster. Med over 250 pølsevognsarrangementer om året, er du sikker på en professionel løsning hos Festvognen - lige fra tilbudsgivning til afviklingen af dit arrangement. Viholder arrangementer for20 til 10.000 personer med vores pølsevogne.Vi klarer også større arrangementer så er1 Pølsevogn ikke er nok, stiller vi gerne op med 2, 3 eller flere pølsevogne.

Alle vores pølsemænd og pølsedamer har naturligvis hygiejnebevis - vores krav og jeres sikkerhed for professionel håndtering af betjening og pølser. Alle vores pølsevogne er naturligvis registreret og godkendt af fødevaremyndighederne og har egen glad smiley.

Lej pølsevogn til din fest - fordi oplevelser huskes bedre!

Lej en pølsevogn, isvogn eller popcornmaskine


Altid med professionel pølsevognsbetjening af glade pølsemænd og damer

  • » Læs om pølsevognens historie her «
  • » Læs vores pølsevognsparlør her«
  • » Se vores slushice opskrifter her «
  • » Julefrokost - lej en pølsevogn «
  • » †bleskiver og Gløgg - julehygge eller juleafslutning«
  • » Skal du holde konfirmation«
  • » Artikler om festvognen og Jørgen Thelin«

Se kontrolrapporter og smiley'er for alle vores pølsevogne her.

Lej en pølsevogn til din fest... så bliver det festen der huskes!!!

En pølsevogn når det skal være rigtig DANSK.

Tilmeld Dig Vores NyhedsBrev /

- Og Modtag Gode Tilbud Og Spændende Nyheder
Festvognen - FætterGuf -
7 Fabriksparken 3 - 2600 Glostrup
Tlf. 29 45 45 45
Eller få et godt tilbud ved at udfylde vores kontakt formular