Fadøl - til alle former for arrangementer....


Hos Festvognen kan du leje et fadølsanlæg der passer præcis til dit arrangement. Om det er 10 eller 10.000 personer så håndterer vi opgaven godt og professionelt.
Vi indgår gerne i et samarbejde omkring kræmmermarkeder, byfester, koncerter m.v. Kontakt os for yderligere informationer.


Hvorfor fadøl til fest?

  • Ingen tomme flasker.
  • Altid friskt, koldt øl (uden at fylde i køleskabet).
  • Smager meget bedre.
  • Forhøjer feststemningen.
  • Spændende og anderledes
  • Imponerer vennerne.
  • Sjovt, selv at tappe fadøl.

Når øl udskænkes fra hane, bliver skummet tættere og fremhæver øllets mest karakteristiske smagsstoffer. Der frigives mere af kulsyren, så øllet bliver blødere og virker lettere. Fadøllet har desuden en konstant temperatur (7-8ºC) og dermed altid samme lette og friske smag.

Vores partyanlæg

Perfekte til fester, receptioner, rejsegilder, fødselsdage m.v. ˜llet er kolde 10 min efter du har tændt anlægget. Du kan også købe dig eget fadøls'anlæg - kontakt os for priser.»Se priserne på fadøl'sprodukter her«

Få en tilbud på leje af fadøl.......˜ludskænkningsvogn til større arrangementerUdskænkningsvognen har 4 fadølshaner og halvtag så den også kan bruges selv om det er regnvejr. Specielt egnet til større fester som f. eks en markedsplads el. lign. Lejeprisen inkl. levering og returtagning er kun kr. 3.000,- inkl. moms. Alle ˜l fustager skal købes gennem Festvognen Aps. Vognen skal tilsluttes 380V strøm med 16amp sikring. Udskænkningsvognens mål:

Udskænkningsvognen
mål udslået:

Udskænkningsvognen
mål sammenslået:

Højde (incl. tag og lys)

3,10 meter

3,10 meter

Længde


6,25 meter


3,50 meter (trækstang: 90 cm. plus)

Bredde

5,80 meter

2,16 meter

Højde (incl. tag og lys)

13,60 meter

------