Lej en cocktailbar til jeres fest


Lej en Cocktailbar til din fest - så bliver den ZubarDubar


ZubarDubar står for servicemindede bartendere, der forstår at servere klassiske, eksotiske og krydrede cocktails, mixet professionelt i vores mobile cocktailbar.

I får jeres helt egen cocktailbar og bartendere. Vi sørger for bardisken, spiritus, isterninger, frugt, safter, sirup, likør og pynt €“ kort sagt ALT hvad der skal bruges.

Vi blander, shaker og smiler os igennem friske Mojitos, Daiquiris, Martinis, Cosmopolitans og et stort sortiment af hjemmelavede cocktails...

Vi leverer et eksklusivt cocktailarrangement til fødselsdage, firmafester, julefrokoster, salgsmesser, receptioner, fredagsbar, bryllupper og til private eller firma arrangementer af enhver art og størrelse.

Beregn selv prisen på dit arrangement her: www.zubardubar.dk/priser

Mulighederne er mange....

Cocktailbar

Der serveres Cocktails (over 3 cl. spiritus pr. drink), Long Drinks (3 cl. spiritus), shots (2 cl.), fadøl, vin og vand i den aftalte åbningstid.

Receptionsbar

Der serveres fadøl, vin og vand i den aftalte åbningstid. Samt 3 slags spiritus.

Cocktail de luxe

Der serveres Cocktails (over 3 cl. spiritus pr. drink), Long Drinks (3 cl. spiritus), shots (2 cl.), fadøl, vin og vand i den aftalte åbningstid. Og derudover er der i prisen inkluderet velkomstdrink, champagne og avec til kaffen.

Betalingsbar

Løsningen til dem som ønsker betaling pr. drink. Gæsterne kan gå i baren og betale kontant, med drinksbilletter eller værten kan få en samlet afregning efterfølgende. Vi finder altid en fleksibel løsning, som tilpasses det enkelte arrangement.


LEJ EN BARTENDER

Det kan imidlertid være svært at bedømme, hvad og hvor meget der skal til, for at få en fest til at fungere optimalt, hvis man ikke har erfaring på området. Nedenstående er vores forslag til personale, beregnet ud fra antallet af gæster (kun vejledende):

  • 1 - 30 Gæster - 1 bartender m/barudstyr
  • 31 - 60 Gæster - 2 bartendere m/barudstyr
  • 61 - 100 Gæster - 3 bartendere m/barudstyr
  • 101 og derover, kontakt os venligst for nærmere information

Vores priser er beregnet ud fra, hvor stort dit arrangement er og starter som regel ved 300,- kr. pr. bartender i timen. (inkl. barudstyr)

Når du vil lave et specielt arrangement med fantastiske cocktails - så kontakt ZubarDubar.

En Baraften

En typisk aften til et arrangement kunne være 4 timers arrangement. Farverige og velsmagende cocktails lavet af juice, frugt, mixere, pynt, is - alt hvad man kan forvente af en professionel cocktaibar.

aSe mere på www.zubardubar.dk

Få jeres helt eget drinkskort / Cocktailkort

Vi giver jer muligheden for, i samråd med vores bartendere, at udfærdige et komplet cocktailkort, der får jeres præg med logo, slogans og billeder fra jeres firma. Der vil naturligvis være mulighed for at lave "regnskabchefens yndling", "chefens favorit", "sekretærens top 10" osv.

Så vil du gerne gøre noget særligt ud af dit arrangement, så lad os hjælpe.