Banner til festvognen om pølsevogne
 

Pølsevogn og konfirmation - festen der bliver husket

 

En pølsevogn er en perfekt afslutning på konfirmationen

Pølsevogn til konfirmanden

Efter en smuk konfirmation med venner og familien har man brug for en let natmad, som ikke er tidskrævende og som alle kan lide. Her lejer du en pølsevogn som afslutning på den store dag, din konfirmation, med en menu, som alle vil kunne lide. Vi serverer både hotdogs og pølser i alle afskygninger og har et stort menukort. Det er også muligt at få oksekøds- og kyllingepølser til din næste julefrokost – der er mad til alle. Blandt vores specielle serveringer har vi krydderfætter, ostepølser, pølser i baconsvøb, medister og knækpølser.

Vores dygtige personale følger naturligvis med, så I blot skal koncentrere jer om jeres fest eller arrangement. Vores pølsemænd og pølsedamer er professionelle og yder deres bedste for at give dit arrangement den bedste oplevelse med pølsevognen.

Vi håndterer alle arrangementer i alle størrelser fra en mindre konfirmation med den nærmeste familie til de større arrangementer med rigtig mange mennesker.
Hygiejnen er i top når vi kører ud med vores top hygiejniske pølsevogne og vores dygtige personale er alle udstyret med hygiejnebevis som sikrer dig og dine gæster med den bedste service.
Vi udlejer og bringer pølsevogne ud i Jylland, på Fyn det meste af Sjælland og du skal ikke selv afhente. Pølsevognen fra Festvognen.dk vil blive et hit til din næste fest når vi serverer hele Danmarks national spise – pølsen. Om I spiser den almindelige hot dog eller fransk hot dog har vi det hele med når vi serverer til dit næste arrangement. Find mere information om priser og betingelser på vores hjemmeside www.festvognen.dk.

Ring eller send en mail og få et uforpligtende tilbud på leje af en pølsevogn til Danmarks bedste priser. Alle priser er inkl. Moms og transport – du skal ikke røre en finger.

Blandt fordelene ved at leje en pølsevogn hos os til din næste fest er, at du slipper for opvasken og al oprydningen med maden – den tager vi os af så du kan fokusere på dit arrangement og dine gæster. Det bliver omdrejningspunktet og dine gæster vil hylde natmaden da alle elsker en god dansk pølse efter en fantastisk fest.

 • Festvognens smileyer på pølsevognene elite smiley
   Se kontrolrapporter og  smily'er for alle vores pølsevogne her.

  Jørgen Thelin - den glade pølsemand

  Nemt og let for jer - bare ring eller brug kontakt-formularen, så laver vi en aftale der passer jer.

  Om rejsegildet er i Odense, København, Vejle, Kolding, Århus, Roskilde, Næstved, Slagelse  ja kort sagt Fyn, Sjælland, Jylland - så kommer vi gerne og skaber en god stemning til jeres rejsegilde.

   

  send email til festvognen

  Links til gode venner og samarbejdspartnere
  www.festvognen.dk • www.vivaldis.dk •  www.rejsegilde.nu • www.tooncompany.dk •  www.isvognen.dk • www.thelin.dk www.fastshop.dk www.alexskaarup.dk www.lej-en-polsevogn.dk www.bjarnespølser.dk www.hverdagogfest.dk www.thelin.dk Festvognen på Facebook www.gufs-polsevogne.dk www.lej-en-pølsevogn.dk www.ehlerts.dk


 • Lej en pølsevogn, udlejning af pølsevogne, pølsevogn til natmad, pølsevogn når festen skal huskes, pølsevogn til konfirmationer,
  bryllup - pølsevognen er perfekt natmad, lej en pølsevogn til børnefødselsdagen
  lej en slushice lej en popcornmaskine, udlejninge af lej en popcorn maskiner
  lej en popcornmaskine lej en popcornmaskine l

   

  lej en pølsevogn lej en pølsevogn lej en pølsevogn lej en pølsevogn lej en pølsevogn

  pølsevogn udlejning pølsevogn udlejning en pølsevogn lej en pølsevogn lej en pølsevogn udlejning lej en pølsevogn lej en pølsevogn