<--! Google script --> <--! Google script -->
Pølsevogn udlejes
 

Lej en cocktailbar til jeres fest

 

Lej en Cocktailbar til din fest - så bliver den ZubarDubar
Dejlig cocktail fra zubardubar
ZubarDubar står for servicemindede bartendere, der forstår at servere klassiske, eksotiske og krydrede cocktails, mixet professionelt i vores mobile cocktailbar.

I får jeres helt egen cocktailbar og bartendere. Vi sørger for bardisken, spiritus, isterninger, frugt, safter, sirup, likør og pynt – kort sagt ALT hvad der skal bruges.

Vi blander, shaker og smiler os igennem friske Mojitos, Daiquiris, Martinis, Cosmopolitans og et stort sortiment af hjemmelavede cocktails...

Vi leverer et eksklusivt cocktailarrangement til fødselsdage, firmafester, julefrokoster, salgsmesser, receptioner, fredagsbar, bryllupper og til private eller firma arrangementer af enhver art og størrelse.

Beregn selv prisen på dit arrangement her: www.zubardubar.dk/priser

Mulighederne er mange....

Cocktailbar
Der serveres Cocktails (over 3 cl. spiritus pr. drink), Long Drinks (3 cl. spiritus), shots (2 cl.), fadøl, vin og vand i den aftalte åbningstid.

Receptionsbar
Der serveres fadøl, vin og vand i den aftalte åbningstid. Samt 3 slags spiritus.

Cocktail de luxe
Der serveres Cocktails (over 3 cl. spiritus pr. drink), Long Drinks (3 cl. spiritus), shots (2 cl.), fadøl, vin og vand i den aftalte åbningstid. Og derudover er der i prisen inkluderet velkomstdrink, champagne og avec til kaffen.

Betalingsbar
Løsningen til dem som ønsker betaling pr. drink. Gæsterne kan gå i baren og betale kontant, med drinksbilletter eller værten kan få en samlet afregning efterfølgende. Vi finder altid en fleksibel løsning, som tilpasses det enkelte arrangement.zubardubar med cocktails

LEJ EN BARTENDER
Det kan imidlertid være svært at bedømme, hvad og hvor meget der skal til, for at få en fest til at fungere optimalt, hvis man ikke har erfaring på området. Nedenstående er vores forslag til personale, beregnet ud fra antallet af gæster (kun vejledende):

1 - 30 Gæster - 1 bartender m/barudstyr
31 - 60 Gæster - 2 bartendere m/barudstyr
61 - 100 Gæster - 3 bartendere m/barudstyr
101 og derover, kontakt os venligst for nærmere information

Vores priser er beregnet ud fra, hvor stort dit arrangement er og starter
som regel ved 300,- kr. pr. bartender i timen. (inkl. barudstyr)


Når du vil lave et specielt arrangement med fantastiske cocktails - så kontakt ZubarDubar.

En Baraften
En typisk aften til et arrangement kunne være 4 timers arrangement. Farverige og velsmagende cocktails lavet af juice, frugt, mixere, pynt, is - alt hvad man kan forvente af en professionel cocktaibar.

Se mere på www.zubardubar.dk

Få jeres helt eget drinkskort / Cocktailkort
Vi giver jer muligheden for, i samråd med vores bartendere, at udfærdige et komplet cocktailkort, der får jeres præg med logo, slogans og billeder fra jeres firma. Der vil naturligvis være mulighed for at lave "regnskabchefens yndling", "chefens favorit", "sekretærens top 10" osv.

Så vil du gerne gøre noget særligt ud af dit arrangement,
så lad os hjælpe.

Links til gode venner og samarbejdspartnere
www.festvognen.dk • www.vivaldis.dk •  www.rejsegilde.nu • www.tooncompany.dk •  www.isvognen.dk • www.thelin.dk www.fastshop.dk www.alexskaarup.dk www.lej-en-polsevogn.dk www.bjarnespølser.dk www.hverdagogfest.dk www.thelin.dk Festvognen på Facebook www.gufs-polsevogne.dk www.lej-en-pølsevogn.dk www.ehlerts.dk


 
logo

Lej en popcornmaskine popcornmaskine Lej en popcornmaskine popcornmaskine Lej en popcornmaskine popcornmaskine

Lej en popcornmaskine popcornmaskine Lej en popcornmaskine popcornmaskine Lej en popcornmaskine popcornmaskine